Revista Unica personalizată pentru tine sau prietena ta

Revista Unica personalizată pentru tine sau prietena ta

Revista Unica personalizată pentru tine sau prietena ta
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
4.600 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Acest pachet conţine 10 de exemplare din revista Unica. Cum ar fi ca, în loc de Inna sau Catrinel Menghia, vedeta numărului de luna viitoare a revistei Unica să fii chiar tu? Sau prietena ta care și-a dorit întotdeauna să simtă celebritatea pe pielea ei? Publicația-unicat, pe care Ringier o va realiza special pentru doritoare, în numărul de exemplare cerut, va avea același conținut ca revista apărută la chioșcuri, cu o excepție importantă: coperta și pictorialul din interior vor fi dedicate unei protagoniste speciale – tu (sau acea persoană dragă ție).

Acest pachet poate fi comandat în minimum 10 exemplare: conținutul revistei va rămâne același cu ediția originală, însă persoana care va primi acest cadou va apărea pe copertă și în interior, în patru pagini dedicate.   

Vezi mai mult

Despre Partener

Revista Unica (www.unica.ro) a fost lansată la data de 1 decembrie 1997, fiind cea de-a doua publicație glossy de femei lansată în România (după Avantaje). În 2014, revista, parte din grupul elvețian de presă Ringier, a fost relansată, în vederea poziționării către un target din segmentul upmarket premium. Pe piața glossy din România, Unica se remarcă prin calitatea paginilor de modă și frumusețe, editoriale sau foto, ce ar putea concura cu orice titlu internațional. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.