Mihai Leu - o oră de condus sportiv

Mihai Leu - o oră de condus sportiv

Mihai Leu - o oră de condus sportiv
Mihai Leu - o oră de condus sportiv
Mihai Leu - o oră de condus sportiv
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Academia Titi Aur (www.titiaur.ro) pune la dispoziție o experiență plină de adrenalină, iar Mihai Leu completează perfect acest pachet potrivit amatorilor de aventuri pe patru (sau două) roți. De pe scaunul din dreapta al automobilului Audi RS4, veți putea asista la manevrele și priceperea campionului național la raliu, în paralel bucurându-vă de senzații ce cu greu pot fi replicate, grație simulatoarelor indoor, de răsturnare și impact sau mersului pe două roți.

Vezi mai mult

Despre Partener

Mihai Leu excelează în două sporturi cu totul diferite: în 1997, devenea campion mondial la box, categoria semimijlocie, iar în 2003 primea titlul de campion național de raliu. Speră ca, peste câțiva ani, să aducă în România o etapă de Campionat Mondial de raliuri, după ce a căpătat experiență organizând Raliul Sibiului și Raliul Aradului, ajuns anul acesta la a opta ediție.  Academia Titi Aur (DN1A, Soseaua Bucuresti-Targoviste 205, Cocani) adună, sub acelaşi acoperiş, o Şcoală de Conducere Defensivă şi Pilotaj, înființată încă din 2007, un Autodrom întins pe 12 hectare şi un Centru de Cercetare şi Dezvoltare. ATA pune la dispoziția pasionaților de condus o serie variată de experiențe și cursuri – conducere defensivă, conducere ecologică, offroad, cursuri moto etc.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.