Experiență ”Shoot a lookbook”

Experiență ”Shoot a lookbook”

 Experiență ”Shoot a lookbook”
 Experiență ”Shoot a lookbook”
 Experiență ”Shoot a lookbook”
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
2.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Trăiește moda la un alt nivel! Intră în culisele unui pictorial de modă cu adevărat și lasă-te cucerit de lumea în care ținutele perfecte și styilingul desăvârșit fac legea. Alături de un stilist incredibil, de un profesionist în tainele make-up-ului și de un expert în hair-style, întreaga ta personalitate se va transforma preț de câteva cadre senzaționale. Bucură-te de un moment de fashion numai pentru tine - poate fi un pictorial tematic, poți alege să intri în pielea unui personaj celebru pe care îl admiri sau te poți lăasa purtat de inspirația momentului. Experiența poate include, la cerere, pe lângă fotografiile brut și un set de 10 fotografii retușate, și fotografii de making of.  

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.