Adela Popescu - urare video

Adela Popescu - urare video

Adela Popescu - urare video
Adela Popescu - urare video
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă urmărești emisiunea „Vorbește Lumea” constant e posibil să o fi remarcat pe expresiva Adela Popescu. Îți amintești ca ieri prima oară când a-i întâlnit-o - odată cu rolul principal din serialul „Numai Iubirea,” când a jucat-o pe Alexandra Mateescu și ai devenit acolo și atunci fanul ei datorită sensibilității personajului. Sau poate i-ai ascultat vocea în piese precum „Curaj”, „Suflet vândut” sau „Fără tine” ori în concertele nenumărate susținute alături de DJ Project. Indiferent unde ai descoperit personalitatea copilăroasă a actriței, acum, cu ajutorul I wonder ea poate să-ți facă o urare personalizată chiar de ziua ta, sau cu orice altă ocazie specială-ți dorești. Adela Popescu poate întregistra pentru tine un clip video, cu un mesaj special ales tine pentru cineva drag, o poate încuraja pe prietena cea mai bună sau îi poate transmite mamei tale cele mai frumoase urări printr-o surpriză video. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Adela Popescu este o actriță și cântăreață care s-a făcut cunoscută prin roluri din seriale precum “Numai Iubirea”, “O nouă viață”, difuzate pe postul Acasă Tv. Acum, actrița este prezentatoare a emisiunii “Vorbește Lumea”, de pe ProTv, pe care o prezintă alături de Cove, unde oferă fanilor ei cele mai noi informații din lumea mondenă, dar și informații de lifestyle, beauty și sănătate.  

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.