Andrei Roșu - antrenament de o oră

Andrei Roșu - antrenament de o oră

Andrei Roșu - antrenament de o oră
Andrei Roșu - antrenament de o oră
No Ordinary Training Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Veți alerga cot la cot cu cel mai celebru maratonist român, pe un traseu la alegerea dvs., fie că optați pentru un stadion, un parc sau un peisaj urban. Sesiunea de antrenament oferită de Andrei este din seria Triple M, ”cel mai eficient antrenament pe care l-am conceput vreodată”, după spusele sale - efort Moderat, efort Mediu și apoi, dacă faceți față, efort Mad.

Dacă sunteți începător în ale alergatului, nicio problemă: Andrei vă va îndruma, pas cu pas, spre modalitatea corectă de a alerga și vă va convinge că, și fără pic de experiență, în 2-3 luni oricine poate fi suficient de antrenat pentru a face față unui maraton de 42 de km.

Vezi mai mult

Despre Partener

Andrei Roșu (www.andreirosu.ro) deține recordul mondial pentru 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente (582 de zile).  Andrei Rosu este primul român care a reușit să termine un Deca Iron Man – parcurgerea a 38 kilometri înot, 1800 kilometri probă de ciclism, urmată de 10 maratoane (420 de kilometri). A ajuns aici după ce, în 2010, proaspăt tătic, a decis că vrea să devină un exemplu pentru copiii săi: din acel moment, a renunțat la statul pe canapea pentru antrenamentele de alergat, a slăbit 10 kilograme și la scurt timp a alergat primul său maraton, la Polul Nord. De atunci, a traversat înot Canalul Mânecii, a alergat în competiții din toată lumea, a devenit primul român care a reușit să termine Iron Man - parcurgerea a 3,86 kilometri înot, 180,25 kilometri probă de ciclism, urmată de o cursă clasică de maraton de 42,185 kilometri, totul fără întrerupere. Acum își concentrează resursele pentru o nouă bornă în ”cariera” de alergător: să termine un Deca Ultratriathlon (38 km înot, 1800 km pedalat, 420 km alergare). 

Acum își concentrează resursele pentru o nouă bornă în ”carieră”: să termine una dintre cele mai grele încercări din lume - competiţia constă în traversarea Oceanului Atlantic pe distanţa dintre La Gomera (Insulele Canare) şi Antigua într-o barcă cu vâsle. Timp de aproximativ 60 de zile, cei patru membrii ai primei echipe româneşti participante la competiţia Talisker Whisky Atlantic Challenge îşi vor uni puterile pentru a vâsli cei 5000 de kilometri din Oceanul Atlantic. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.