12 lucruri cu Voltaj

12 lucruri cu Voltaj

12 lucruri cu Voltaj
12 lucruri cu Voltaj
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
3.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Prima dintre experiențele donate de Voltaj pentru I wonder este destinată exclusiv liceenilor aflați în ultimul an de liceu. De ce? Orice fan al trupei va ști: una dintre piesele originale de pe ultimul album, X, este intitulată ”A XII-a”, o descriere melancolică a vieții de adolescent. ”Eram a XII-a la liceu / Și mulți spuneau că-s derbedeu / Doar pentru că nu mă opream / Să spun în față ce gândeam”. Din dor pentru acea perioadă, băieții vor să ofere unui elev de clasa a XII-a un pachet complet de experiențe. Singura problemă: în spiritul vârstei, această aventură presupune o ”absență motivată” de la școală:  

- să te ia de la școală

- să ieșiți la un suc împreună

- să-ți povestească despre cum și-au trăit ei viața de a XII-a

- să îți faci un selfie cu ei

- să-ți semneze carnetul de note

- să citești un comentariu la română cu ei

- să rezolvi o problemă la mate cu ei

- să-ți dea un tag pe Facebook

- să primești un bilet la unul dintre concertele lor

- să-ți dea un album cu autograf

- să-ți scrie un mesaj motivațional pentru Bac

- să te aducă înapoi la școală

Vezi mai mult

Despre Partener

A trecut atâta timp de când Voltaj (www.voltaj.ro) e în prim-planul muzicii românești încât tinerii care erau fani în 1982, când a luat naștere trupa, au acum copii. Copii care sunt, la rândul lor fani ai actualei componențe a formației. Deși nu mai păstrează formula originală și nici stilul muzical de la începuturi, Voltaj a reușit să aibă hituri care au marcat fiecare generație a ultimilor 30 de ani.  

2016 e un an-reper în povestea Voltaj, marcat prin lansarea celui de-al zecelea album, ”X”, compus din 10 piese, unele noi, altele considerate emblematice pentru ultimul deceniu.

Voltaj este una dintre trupele care s-au remarcat prin acțiunile caritabile desfășurate de-a lungul timpului, în principal în beneficiul celor mai tineri dintre fani. De peste 5 ani, formația derulează proiectul ”De la capăt”, prin care vine în sprijinul copiilor rămași singuri acasă după plecarea părinților la muncă. Iar acum, se alătură cu inima deschisă proiectului I wonder, pentru care donează una dintre cele mai savuroase experiențe din portofoliul I wonder – au promis să ia o mireasă de acasă și să o ducă la starea civilă. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.