Revista VIVA personalizată pentru tine sau prietena ta

Revista VIVA personalizată pentru tine sau prietena ta

Notice: Undefined variable: images in /var/www/html/catalog/view/theme/iwonder-sixteen/template/product/product.tpl on line 24
No Ordinary Experience Bucuresti Timp de execuție 2 -3 zile
4.600 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Acest pachet conţine 10 de exemplare din revista Viva. Când erai mică visai să fii model, să ai multe ședințe foto și să apari pe coperțile celor mai cunoscute reviste pentru femei din lume? Ei bine, acest lucru este pe cale să nu mai rămână doar un vis și să se transforme în realitate. Revista Viva!, care face parte din trustul Ringier, va publica o ediție specială, având pe copertă o invitată la fel de specială: tu sau o persoană dragă ție căreia vrei să-i faci cadou această experiență unică.

Acest pachet poate fi comandat în minimum 10 exemplare: conținutul revistei va rămâne același cu ediția originală, însă persoana care va primi acest cadou va apărea pe copertă și în interior, în patru pagini dedicate.   

Vezi mai mult

Despre Partener

Viva! (www.viva.ro) sau „revista celebrităților” este una dintre puținele reviste din România care atrage cele mai multe și mai importante exclusivități din lumea vedetelor. Pe piața românească a fost lansată în 1999 și de atunci conținutul editorial se axează pe subiecte mondene. În paginile revistei sunt prezentate vedete locale și internaționale, se scrie despre stilul acestora de viață, despre evenimente din viața mondenă, sunt publicate interviuri în exclusivitate sau sunt redate portrete ale unor celebrități din zona divertismentului, culturii și sportului. În acest moment, revista este deținută de grupul elvețian Ringier.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.