Revista Psychologies personalizată pentru tine sau prietena ta

Revista Psychologies personalizată pentru tine sau prietena ta

Notice: Undefined variable: images in /var/www/html/catalog/view/theme/iwonder-sixteen/template/product/product.tpl on line 24
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
4.600 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Acest pachet conţine 10 de exemplare din revista Psychologies. Când erai mică visai să fii model, să ai multe ședințe foto și să apari pe coperțile celor mai cunoscute reviste pentru femei din lume? Ei bine, acest lucru este pe cale să nu mai rămână doar un vis și să se transforme în realitate. Revista Psyhologies, care face parte din trustul Ringier, va publica o ediție specială, având pe copertă o invitată la fel de specială: tu sau o persoană dragă ție căreia vrei să-i faci cadou această experiență unică.

Acest pachet poate fi comandat în minimum 10 exemplare: conținutul revistei va rămâne același cu ediția originală, însă persoana care va primi acest cadou va apărea pe copertă și în interior, în patru pagini dedicate.   

Vezi mai mult

Despre Partener

Psyhologies (www.psychologies.ro) este o revistă de lifestyle pentru femei, care a fost creată în Franța în 1970 de către Agnès și Bernard Loiseau. Titlul a fost lansat și în România în octombrie 2007, fiind editat de grupul elvețian de presă Ringier. Revista cuprinde articole legate de educația copiilor, diverse aspecte ale sexualității, prietenie, spiritualitate, meditație, job, maternitate și este adresată doamnelor interesate de dezvoltarea personală, femei care citesc, se informează, dezbat și meditează.  Frumusețea, sănătatea si nutriția nu sunt nici ele neglijate în secțiunea Wellbeing.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.