Revista Glamour personalizată pentru tine sau prietena ta

Revista Glamour personalizată pentru tine sau prietena ta

Notice: Undefined variable: images in /var/www/html/catalog/view/theme/iwonder-sixteen/template/product/product.tpl on line 24
No Ordinary Experience Bucuresti Pre-comanda
4.600 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Acest pachet conţine 10 de exemplare din revista Glamour. Când erai mică visai să fii model, să ai multe ședințe foto și să apari pe coperțile celor mai cunoscute reviste pentru femei din lume? Ei bine, acest lucru este pe cale să nu mai rămână doar un vis și să se transforme în realitate. Revista Glamour, care face parte din trustul Ringier, va publica o ediție specială, având pe copertă o invitată la fel de specială: tu sau o persoană dragă ție căreia vrei să-i faci cadou această experiență unică.

Acest pachet poate fi comandat în minimum 10 exemplare: conținutul revistei va rămâne același cu ediția originală, însă persoana care va primi acest cadou va apărea pe copertă și în interior, în patru pagini dedicate.   

Vezi mai mult

Despre Partener

Glamour (www.glamour.ro) este o revistă pentru femei, fondată în 1939 în Statele Unite, care se numea inițial „Glamour of Hollywood”. Ediția din România a fost lansată în noiembrie 2006 de aceeași companie care a lansat și revista Avantaje, iar în prezent face parte din portofoliul trustului elvețian de presă Ringier. În decembrie 2012, revista a fost lansată și în online, pe www.glamourmagazine.ro, unde cititoarele se pot inspira pentru a afla care sunt cele mai bune combinații vestimentare, pot afla o mulțime de trucuri în materie de relații, sănătate și bani, găsesc acele idei de amenajări interioare care transformă casa într-un loc de poveste și visează la cele mai frumoase destinații de vacanță. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.