Talisman ”Eternal Love” by Moogu

Talisman ”Eternal Love” by Moogu

Talisman ”Eternal Love” by Moogu
Talisman ”Eternal Love” by Moogu
Talisman ”Eternal Love” by Moogu
Talisman ”Eternal Love” by Moogu
Talisman ”Eternal Love” by Moogu
Talisman ”Eternal Love” by Moogu
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă îți dorești să celebrezi iubirea dintre voi într-un mod special, care să depășească clișeele, îți oferim cea mai sofisticată alternativă - un talisman cu semnificație romantică, cu un design minimalist și discret. I wonder și Andreea Mogoșanu, fondatoarea MOOGU Design, au conceput această bijuterie unicat pentru cuplurile care apreciază lucrurile prețioase și gesturile declarative. Sub forma a două inimi extrem de stilizate, talismanul ”Eternal Love” cuprinde o parte pentru el - realizată din argint placat cu rodiu negru  și o parte pentru ea - realizată din aur rose plus un diamant alb de 1.2 mm. Pentru a risipi orice dubiu legat de versatilitatea acestei sublime creații artizanale, îți spunem că inima dedicată ”lui” poate fi purtată la gât sau la încheietura mâinii, poate întregi un pin nonconformist sau poate fi declinată în orice alt tip de bijuterie pe care o dorești. Cele două bijuterii îngemănate vin însoțite de câte un lanțisor din metal prețios, certificat de garanție și un ambalaj unicat care completează superb întregul pachet. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Parcursul Andreei Mogosanu în spaţiul bijuteriei contemporane este unul pasionant. În permanență căutare a formelor și a celor mai potrivite materiale, ea a pus bazele brandului Moogu (www.moogu.ro). Bogăţia referinţelor, o dovadă a formării academice în Facultatea de Arte Decorative şi Design se intersectează fericit cu limbajul vizual eficient exersat ca Art Director în publicitate. Andreea nu manufacturează doar accesorii fashion cu destinație pasageră, ci îşi foloseşte talentul pentru a crea dovezi tridimensionale. Materialele şi formele preferate o leagă de designul scandinav – prin demonstraţii reuşite de fuziunea la rece dintre geometrie şi organic, dintre cultură şi natură – dar şi de exuberanţa minimalistă a haiku-urilor. Colecţiile ei demonstrează, piesă după piesă, concluziile unei anchete deopotrivă pragmatice şi onirice asupra sensurilor contemporaneităţii. Bijuteriile Moogu au umanitatea unui juriu multicultural şi claritatea frustă a unui verdict. Elementar, evident, şi tocmai de asta, surprinzător.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.