Fotografie cu autograful lui Christopher Judge

Fotografie cu autograful lui Christopher Judge

Fotografie cu autograful lui Christopher Judge
Fotografie cu autograful lui Christopher Judge
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
Sold out
500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Pe Christopher Judge îl știi din Stargate SG-1, din copilăria pe care ți-ai pierdut-o urmărind cu sufletul la gură pe ce teritorii inedite mai ajungeau protagoniștii serialului și ce efecte speciale mai apăreau odată cu fiecare sezon nou din serial. În serial actorul a fost Teal’c, un personaj care făcea parte dintr-o rasă extraterestră ce putea să folosească corpurile altora drept gazde. Numele lui înseamnă “putere” în limba rasei de care aparține. Dacă ești fan adevărat, nu-i așa că ai prinde putere de fiecare dată când te-ai uita la poza cu actorul tău preferat, semnată chiar de el? Noroc că există I wonder și cu noi totul e posibil. Cum ar fi să atârne pe perete poza cu actorul tău preferat, semnată de el? Poate că s-ar deschide în sufletul tău încă un Stargate de fericire.

Christopher Judge

Christopher Judge, pe numele său întreg Douglas Christopher Judge, s-a născut în Los Angeles, Statele Unite și are descendență afro-americană și cherokee. Actorul a fost mai întâi în domeniul sportiv, unde a excelat în fotbal american. A urmat Universitatea din Oregon, unde a studiat Medicina, Psihologie, Telecomunicații și Film. În ultimul an de liceu a câștigat un concurs regional și a devenit gazda unei emisiuni matinale. De acolo a început cariera sa în actorie. În 1989 a început să studieze filmul la Institutul Howard Fine, din Los Angeles. A avut roluri în „Bird on a Wire” (1990), „Cadence” (1990), „Neon Rider” (1989), „MacGyver” (1985), „21 Jump Street” (1987), „The Fresh Prince of Bel-Air” (1990), „House Party 2” (1991), „Sirens” (1993). Însă, cel mai mare rol a venit în 1997, în „Stargate SG-1”. Roluri recente: „Andromeda” (2000), „Stargate: Atlantis” (2004), „Personal Effects” (2005), „Snow Dogs” (2002) , „A Dog's Breakfast” (2007) sau ” The Mentalist”(2012) etc. De menționat că îndrăgitul actor și -a împrumutat vocea și în jocuri precum ”World of Warcraft: Warlords of Draenor” sau ”Stargate SG-1: Unleashed”.

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.