ADDA - oră de pictură

ADDA - oră de pictură

ADDA - oră de pictură
ADDA - oră de pictură
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

“Fingerpainting” tradus direct din limba engleză drept “pictatul cu degetele” este o tehnică artistică folosită de regulă ca relaxare, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Chiar dacă tehnica în sine se traduce prin pictat cu degetele, se pot folosi și mâinile, sau coatele. Potrivit studiilor recente, pictatul cu degetele este extrem de terapeutic, așadar o experiență de genul e potrivită și pentru copilul tău, și pentru tine. Nick Benjamin, un artist cunoscut, expert în fingerpainting, susține că preferă să își folosească degetele atunci când pictează fiindcă rezultatele muncii sale creează o legătură puternică între artă și artist. Orice operă de artă are nevoie și de un ochi critic, sau chiar de-un co-autor. De ce nu ADDA? 

Vezi mai mult

Despre Partener

ADDA este o cântăreață și compozitoare de muzică pop de succes, cunoscută pentru hituri precum “Îți arăt că pot”, “Nu plânge, Ana” sau “Lupii” care au, fiecare, în jur de 20 de milioane de vizualizări pe Youtube. Artista are, de asemenea, unul dintre cele mai de succes canale de artist, de pe Youtube, din România, cu peste 130 de milioane de vizualizări și 300.000 de subscriberi.

ADDA s-a făcut cunoscută cu piesa „Minți Murdare Făcute Praf”, care a fost urcată pe Youtube de un coleg, fără știința ei. Piesa a fost un real succes și a transformat-o în vedetă peste noapte. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, Adda a început să fie urmarită de mii de oameni in mediul online. Ulterior, piesa a fost refacută împreună cu Pacha Man și denumită “Loverboy”; astfel, devine coloana sonoră a filmului cu același nume.

A urmat primul ei single oficial, “Seara târziu”, unde a colaborat la compoziția piesei cu Marius Moga. Printre ceilalți artiști cu care Adda a avut featuring-uri se numără What’s Up, Liviu Teodorescu, CRBL, Shift sau Robert Toma.

Pe lângă viața profesională, ADDA a devenit mămică la sfârșitul lui 2016, iar acum se pregătește de lansarea unui nou abum. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.