Festival-bag semnat de Metronomy

Festival-bag semnat de Metronomy

Festival-bag semnat de Metronomy
Festival-bag semnat de Metronomy
Festival-bag semnat de Metronomy
Festival-bag semnat de Metronomy
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
300 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Te-ai săturat de gențile de mărimi mari cu care încurci oamenii prin mijloacele de transport în comun? Dar de gențile deloc practice în care-ți cauți tot timpul lucrurile? Ce spui de o plasă cool din pânză naturală în care-ți poți căra fără griji toate obiectele de care ai nevoie zilnic? În plus, vara nimic nu spune mai bine ”relaxare” și ”festival vibe” precum această plasă. Ai putea să cumperi de oriunde o astfel de geantă, însă nicăieri nu găsești una cu semnătura lui Joseph de la trupa de indietronica Metronomy. Geanta de pânză I wonder este fashion statement-ul de care garderoba ta are nevoie! Personalizată în atelierul designerului Denis Predescu, semnată special pentru cauza caritabilă sprijinită de I wonder, această geantă unisex este potrivită oricui apreciază detaliile cu poveste! Trupa Metronomy este o trupă de indietronica, formată în 1999. Componența este: Joseph Mount la voce, Oscar Cash la saxofon, clape și chitare, Ana Prior la tobe și voce și Gbenga Adelekan la bass și voce. Joseph este cunoscut și pentru remixurile pieselor artiștilor cunoscuți precum Gorillaz, Sebastien Tellier, Roots Manuva, Franz Ferdinand, Klaxons, Kate Nash, Lady Gaga etc.  Până în prezent trupa a lansat 5 albume: „Pip Paine”, „Nights out”, „The English Riviera”, „Love Letters” și „Summer 08”. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.