Meet & Greet cu Loredana - 9 decembrie

Meet & Greet cu Loredana - 9 decembrie

Meet & Greet cu Loredana - 9 decembrie
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
900 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Pentru I wonder, Loredana donează timp și dedicare pentru fanii săi, în cadrul unei experiențe tip meet & greet ce urmează să aibă loc vineri, 9 decembrie, la filmărille live pentru cea de-a doua semifinală a sezonului 6 Vocea României.

Persoana care va achiziționa acest pachet va primi două locuri în platoul emisiunii, va simți atmosfera din spatele scenei, se va întâlni cu artista înainte de emisiune și în timpul pauzelor, va avea posibilitatea de a face selfie-uri cu Loredana și de a primi, desigur, un autograf cu dedicație personalizată. Filmările au loc la studioul Kentauros din Ștefănești, iar copiii sub 12 ani nu au acces în platou. 

De la premiera din septembrie 2011 și până acum, Vocea României a rămas una dintre cele mai populare emisiuni de talente din România. Pentru cei care vor să vadă de aproape atmosfera de pe platou, să se întâlnească față în față cu una dintre cele mai emblematice personalități din muzica românească, pachetul meet & greet oferit de Loredana este ocazia perfectă.

Vezi mai mult

Despre Partener

Curaj, inițiativă, originalitate și foarte mult talent. Acestea sunt cuvintele care o caracterizează cel mai bine pe Loredana, una dintre cele mai mari artiste ale României.

A început să cante de la vârsta de 3 ani și a continuat să facă asta pe tot parcursul anilor de școală și de liceu, la Onești. Pe lângă impresionanta carieră muzicală, Loredana s-a remarcat și în cinematografie, iar din anul 2011 este antrenor la Vocea României, unde, cu experiența sa, ajută concurenții să evolueze și să înceapă o carieră de succes.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.