Prezența în culisele Ce spun românii - 28 noiembrie

Prezența în culisele Ce spun românii - 28 noiembrie

Prezența în culisele Ce spun românii - 28 noiembrie
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
800 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Pentru I wonder, Cabral donează timp și dedicare pentru fanii săi, în cadrul unei experiențe tip meet & greet ce urmează să aibă loc luni, 28 noiembrie, la filmările emisiunii ”Ce spun românii”.Persoana care va achiziționa acest pachet va primi două locuri în platoul emisiunii, va simți atmosfera din spatele scenei, se va întâlni cu Cabral înainte sau după emisiune, va avea posibilitatea de a face selfie-uri cu el și de a primi, desigur, un autograf cu dedicație personalizată. Filmările au loc la studiourile din Buftea. Game show-ul ”Ce spun românii” reprezintă o competiție între două familii, ce trebuie să ghicească cele mai populare răspunsuri la o serie de întrebări adresate unui eșantion de 100 de persoane, alese aleatoriu.
Vezi mai mult

Despre Partener

Cabral este una dintre cele mai apreciate persoane publice din România. Carismaticul prezentator are o experiență de peste 15 ani în radio și televiziune, a fost vicecampion european la kickboxing și a demonstrat în repetate rânduri că este și un actor extrem de talentat. Este o persoană plină de energie, amuzantă, optimistă și știe cel mai bine Ce spun românii, fiind gazda emisiunii difuzată la ProTV.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.