Ana Morodan - "Tea party" cu dress code

Ana Morodan - "Tea party" cu dress code

Ana Morodan - "Tea party" cu dress code
Ana Morodan - "Tea party" cu dress code
Ana Morodan - "Tea party" cu dress code
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Când ați avut ultima oară un tea party? Dacă nu vă amintiți sau nu ați avut niciodată, bloggerița Ana Morodan este aici să vă ajute. Experiența constă într-o întâlnire de minimum 40 de minute – maximum o oră cu Ana, o contesă urbană în cel mai pur sens al cuvântului, la showroom-ul ei de pe Aurel Vlaicu, nr 137, într-o casă decorată în stil burghez. Aici, în compania unor delicii în culori pudrate și a unui ceai distins, vei putea afla mici secrete de stil, care îți vor face viața dacă nu mai uşoară, cel puțin mult mai interesantă. Dress code-ul va fi ales de Ana (pentru că, nu-i așa, ea este experta în domeniu), iar invitata trebuie doar să vină pregătită de dezvăluiri delicioase din lumea cool a modei. Această experiență poate fi transformată într-un cadou nemaipomenit pentru una dintre prietenele tale sau, de ce nu, chiar pentru tine. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Cu o istorie de 6 ani în mediul online, Ana Morodan este unul din cele mai urmărite personaje din virtualul românesc, blogul său www.anamorodan.com fiind accesat zilnic de mii de admiratori și admiratoare de viață cu detalii frumoase, cu pasiune pentru modă și nostalgii estetice fără vârstă, așa cum își numește contesa milenistă cohortele ei de fani, prieteni și followers.

În afară de colaborări cu numeroase branduri, ca ambasador și endorser, Ana a lansat colecții personale de pantofi, poșete, porțelan și bijuterii, este speaker motivațional, antreprenor online, consultant de imagine, „antrenor de stil personal” și fondator al GIN | Get Influence Now – Morodan Digital Influencers Academy.

„Work glamorously, play in style and enjoy splendidly every second of it” – este mantra după care Ana își organizează activitățile în viață și business.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.