Experiență Lady – testing de parfumuri în compania Adei Condeescu

Experiență Lady – testing de parfumuri în compania Adei Condeescu

Experiență Lady – testing de parfumuri în compania Adei Condeescu
Experiență Lady – testing de parfumuri în compania Adei Condeescu
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
450 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Pe lângă actorie, care, mai mult decât meserie, e o pasiune, Ada Condeescu mai are două hobby-uri cărora li se dedă de câte ori are ocazia: călăria și parfumurile. ”De la tata mi-a rămas pasiunea pentru parfumuri. Mergând foarte mult în străinătate îmi aducea drept cadou la întoarcere câte un parfum. Am o pasiune pentru parfumuri, mă duc la parfumerii de nişă, îmi plac parfumurile mai speciale şi pe care nu le găseşti în jurul tău. Sincer îmi place şi mie să fiu altfel”.

Pentru cineva care vede în parfumuri aceeași ocazie de a se diferenția și de a se pierde în aroma amintirilor sau, poate, pentru un grup de prietene la fel de pasionate ca și ea, Ada Condeescu propune un testing complex de parfumuri la Madison Perfumery, prima parfumerie de lux din România, situată în București, pe Calea Dorobanților.

Veți fi ghidată(e) în această călătorie a aromelor atât de Ada, cât și de angajații calificați ai Madison, care vor ști să vă recomande esențele care vi se potrivesc perfect.

Vezi mai mult

Despre Partener

Ada Condeescu (www.adacondeescu.ro) a ajuns pe covorul roșu al Berlinalei înainte de a absolvi facultatea.

Nu e de mirare pentru o actriță care participa la castinguri dinainte de a împlini 10 ani și al cărei prim rol a fost pe când era în clasa a V-a, într-un film franțuzesc, deși nu știa franceză. De atunci și până acum a rămas fidelă aceluiași principiu: ”Mereu am căutat să-mi aleg roluri care să fie departe de mine, de zona în care lucrurile mi-ar fi fost la îndemână.

Cu fiecare rol o iei de la capăt, trebuie să împlinești ceva nou și să te supui la încercări.” Așa a ajuns ca, în filmul care a urcat-o pe prima scenă a cinematografiei, ”Eu când vreau să fluier, fluier”, să joace împreună cu 20 de tineri deținuți, în ”Loverboy”, să intre în pielei unei victime a traficului de persoane, iar în cel mai recent lungmetraj, ”Dincolo de calea ferată”, să ia forma unei tinere femei transformate după plecarea soțului la muncă, în Italia.

Eforturile Adei Condeescu au fost răsplătite prin participarea în jurii la diverse festivaluri internaționale de film (din Polonia, Bulgaria sau Lituania) și prin premii importante - Cea mai bună actriță, la ediția din 2011 a Festivalului de la Sarajevo, și trofeul Shooting Stars, la Berlinala din 2013.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.