Gătește cu Dana Rogoz la Simbio

Gătește cu Dana Rogoz la Simbio

Gătește cu Dana Rogoz la Simbio
Gătește cu Dana Rogoz la Simbio
Gătește cu Dana Rogoz la Simbio
Gătește cu Dana Rogoz la Simbio
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
600 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Petrece două ore gătind alături de Dana Rogoz în atmosfera boemă de la Simbio și transformă experiența bucătăriei într-una de neuitat. Tânăra actriță invită alături de ea o proaspătă sau viitoare mămică, alături de care să prepare ceva delicios și, bineînțeles, sănătos. Felul de mâncare va fi ales special de Dana, în funcție de personalitatea coechipierei. La rândul său mamă, Dana Rogoz este avocata unei alimentații hrănitoare încă din primii ani de viață. Pasiunea sa pentru detalii și estetică dau un plus de farmec acestui micro-curs de gătit, experiență care se va solda cu siguranță cu un rezultat glam, numai bun de împărtășit prietenilor. Dacă micuțul tău e pasionat de bucătărie, va fi binevenit în această aventură savuroasă! Simbio (www.simbiokb.ro) este locul unde ziua începe cu o cafea bună, unde micul dejun nu are program fix, prânzul e gustos și serile relaxate. Recent, restaurantul s-a mutat din Centrul Vechi într-una din cele mai frumoase zone din Bucuresti, pe strada Negustori 26, într-o casă de la începutul secolului 20. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Dana Rogoz (www.danarogoz.com) a crescut sub ochii publicului – a debutat la vârsta de 3 ani, cu grupul Minisong, condus de Ioan Luchian Mihalea, la 9 ani cucerind inimile copiilor cu rolul  Abramburica, din serialul TV Abracadabra. Potrivirea sa cu acel rol i-a adus această poreclă, care a atras după sine și mai multă  simpatie din partea fanilor. Au urmat apoi rolurile din „La Bloc”, „Fete cu lipici” și „State de România”, după care cariera Danei a abordat o nouă direcție. Fashion blogger, influencer și antreprenor în sfera accesoriilor statement, tânăra actriță este astăzi o voce populară în rândul generației Y, reușind să îmbine excelent viața de familie cu pasiunile care-i aduc satisfacție sufletească. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.