Lora - o oră de canto alături de ea

Lora - o oră de canto alături de ea

Lora - o oră de canto alături de ea
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.100 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Orice copil visează să petreacă timp alături de artistul preferat – este genul de intâlnire memorabilă, pe care nu o va uita niciodată. Iar dacă în acest timp, poate ”fura” din secretele sale, întâlnirii i se mai adaugă o doză de magie. Aceasta este promisunea experienței prin care Lora, un artist adorat de-o potrivă de cei mari și de cei mici, va petrece o oră alături de un mic fan iubitor de muzică. Întâlnirea nu va avea loc oriunde, ci în cadrul Stage Academy, proiectul de suflet al Lorei, prin care artista șlefuiește noi talente.  Dacă ai un copil care-și dorește să urmeze o carieră în industria muzicală, o întâlnire cu Lora este primul pas spre acest vis!

Vezi mai mult

Despre Partener

Cariera muzicală a Lorei, pe numele său real Laura Petrescu, a început în 2006 cu formația Wassabi. Anul 2009 a însemnat pentru artista trecerea la cariera solo, odată cu participarea la selecția națională pentru Eurovision cu piesa „Come Along”, interpretată în duet cu Sonny Flame. Au urmat de atunci nenumărate hituri care i-au încântat fanii și au făcut din Lora un icon al noii generații. În prezent, ea este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România. Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România (www.umusic.ro), care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.