Experiență Lucia

Experiență Lucia

Experiență Lucia
Experiență Lucia
Experiență Lucia
Experiență Lucia
Experiență Lucia
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
700 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dincolo de vocea suavă și prezența originală, Lucia  are o poveste inedită, inspirațională, care poate motiva orice tânăr cu ambiții artistice -ți-o va dezvălui chiar ea, în amănunt. Cântăreața își va face timp pentru tine sau o persoană dragă ție, te primește în studio la repetiții, unde veți descoperi ce înseamnă creația și interpretarea muzicală. Veți cânta împreună, veți vorbi și vă veți distra, totul cu un scop nobil. Artista a acceptat cu drag să intre în liga supereroilor I wonder, așa că fondurile strânse din vânzarea acestei experiențe ajută copiii bolnavi prin intermediul Fundației Ringier.

Vezi mai mult

Despre Partener

Lucia tocmai a lansat în aprilie 2018 al doilea său album, Samsara. Numele este inspirat dintr-un concept budist de ciclu al vieții infinit, iar din punct de vedere muzical albumul  este mai ritmat, mai alert, după cum spune artista.Povestea artistei începe în 2011, când, la 17 ani, a înregistrat un video cântând pe balconul apartamentului. Și-a dorit cu putere să fie remarcată și a reușit: clipul pentru Silence a ajuns la un milion de vizualizări în câteva luni, iar ulterior la 6 milioane de vizualizări pe Youtube!

În 2012 Lucia a fost remarcată de Ștefan Lucian, CEO al Global Music Management, și a semnat un contract. Între timp a cântat inclusiv la Summer Well.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.