Private Chef by Adrian Hădean

Private Chef by Adrian Hădean

Private Chef by Adrian Hădean
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
1.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Transformă un eveniment important din viața ta într-o experiență inedită deasupra Bucureștiului – o cină pregătită de chef Adrian Hădean. Experiența gastronomică de care vei avea parte va avea loc chiar în laboratorul de gătit al cunoscutului chef.  

Pregătește-te să fii cucerit de un moment cu adevărat rotund, gândit până în cel mai mic detaliu – atmosferă, gust, aromă și senzații.

Un regal de plăcere gurmandă pe care să-l împarți cu perechea ta, cu cel mai bun prieten sau, de ce nu, cu copilul tău, după un succes ce-și merită laurii. Pachetul este disponibil în funcție de programul lui Adi Hădean.

Locație: Attic Lab

Vezi mai mult

Despre Partener

Adrian Hădean (www.adihadean.ro) s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și măiestriei sale culinare cu care și-a câștigat numeroși fani, încă de la începuturile aparițiilor sale publice.Experiența culinară a început în anul 1998 când și-a făcut debutul în bucătăria profesionistă. De atunci, a găzduit o suită de emisiuni TV, a publicat cărți sau a contribuit la publicarea lor, aducându-și aportul pe terminologia gastronomică și s-a făcut cunoscut prin numeroasele proiecte sociale în care s-a implicat de-a lungul timpului.Pasiunea devenită profesie o împleteşte cu aceeaşi măiestrie şi cu celelate preocupări ale sale, fotografia şi scrisul, blogul său culinar fiind vizitat de peste 27 milioane de vizitatori de la lansare și până în prezent, cu o medie de 20 de mii de vizitatori unici pe zi.Pasiunea cu care scrie, găteşte şi talentul său aparte l-au făcut pe Adrian Hădean, unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România. 
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.