Cântă cu Mihail

Cântă cu Mihail

Cântă cu Mihail
Cântă cu Mihail
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.200 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Posesorul unui timbru și a unei carisme aparte, Mihail te invită într-o experiență muzicală foarte cool – cântă alături de câștigătorul categoriei Best New Artist la premiile Media Music Awards (ediția a cincea de la Sibiu) hitul ”Mă ucide ea” și vei intra în posesia unei amintiri pentru o viață. Întâlnirea va avea loc într-un studio de înregistrări, unde te vei bucura de atenția lui Mihail și a unei echipe de profesioniști. Melodia “Mă ucide ea” este una dintre senzațiile anului 2016,  grație influențelor funk, blues și pop și a poveștii dedicată tuturor celor care, inevitabil, au trăit fiorii dragostei. Piesa a înregistrat un succes fulminant -a ocupat primele poziții în top-urile muzicale din România, numărând peste 30 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a auzit luni de zile la toate posturile de radio.

Vezi mai mult

Despre Partener

Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail își împarte timpul între muzică, pictură, fotografia și design-ul grafic. Tânărul artist a început să studieze pianul încă de la 7 ani, la îndemnul mamei sale, iar la 9 ani a făcut cunoștință cu chitara. Mihail a făcut parte din mai multe formații în adolescență, cântand la pian, chitară și voce și chiar s-a remarcat în cadrul unor concursuri muzicale, de unde a plecat cu brațul plin de premii. “În paralel cu facultatea mereu cântam la chitară, exersam pe unde puteam. Am început să cânt prin pub-uri, am stat în Cracovia puţin mai mult şi cântam de trei sau patru ori pe săptămână pentru a face bani, ca să-mi plătesc chiria. Acolo am avut parte de un feedback pozitiv de la oameni. Veneau chiar şi din străinătate, când cântam piese în limba română sau în rusă, şi-mi ziceau că n-au înţeles nimic din ce-am cântat, dar le-am transmis multe. Şi am prins curaj, eram mai sigur pe mine că vreau să fac asta. După, m-am întors la Cluj, mi-am dat licenţa şi am zis că vreau să-mi încerc norocul în domeniul muzicii, pentru un an de zile, şi dacă se întâmplă ceva mai serios o iau în direcţia asta, dacă nu mă întorc la arte vizuale.” Single-ul de debut “Dans nocturn” ne amintește de câțiva dintre artiștii preferați ai lui Mihail: John Mayer, Junip, Glen Hansard, Jack Johnson, Jose Gonzalez sau Aloe Blacc. Au urmat apoi hiturile ”Doar Visuri”, ”Mă ucide ea” și  “Simt ca ne-am îndepărtat”. Mihai este un artist Roton Music (www.roton.ro).

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.