Giulia - prezența pe platoul de filmare al unui videoclip

Giulia - prezența pe platoul de filmare al unui videoclip

Giulia - prezența pe platoul de filmare al unui videoclip
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
2.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

O întânire cu un artist pe platoul de filmare al unui videoclip se poate dovedi experiența completă pentru orice fan. Vei observa că rezultatul final este doar 1% din munca desfășurată în spatele camerelor. Operatori, fotografi, echipa de make-up și hairstyling, echipa de management, toată lumea contribuie la realizarea videoclipului final și de efortul lor depinde adesea cât de sus va urca respectiva piesă în clasamente. 

Întoarsă în activitatea muzicală după un binemeritat ”concediu de maternitate”, Giulia oferă pentru un fan această experiență all-inclusive – prezența pe platoul de filmare al viitorului său videoclip.

Vezi mai mult

Despre Partener

Cariera muzicală a artistei Giulia Anghelescu (www.mygiulia.ro) a început la vârsta de 6 ani, la Galați, odată cu participarea la mai multe concursuri de intrepretare. La numai 16 ani ea a cunoscut succesul muzical alături de trupa Candy. Din palmaresul Giuliei nu trebuie omisă nici colaborarea cu duo-ul DJ Project, proiect muzical care a contribuit la conturarea carierei sale solo. Ulterior, artista s-a intersectat si cu lumea televiziunii și cu cea a radio-ului, această direcție culminând cu câștigarea primei ediții a emisiunii „Dansez pentru tine”. În prezent, ea este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România. Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România, care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă. 
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.