Deepcentral - prezența pe platoul de filmare al unui videoclip

Deepcentral - prezența pe platoul de filmare al unui videoclip

Deepcentral - prezența pe platoul de filmare al unui videoclip
Deepcentral - prezența pe platoul de filmare al unui videoclip
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
2.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

O întânire cu un artist pe platoul de filmare al unui videoclip se poate dovedi experiența completă pentru orice fan. Vei observa că rezultatul final este doar 1% din munca desfășurată în spatele camerelor. Operatori, fotografi, echipa de make-up și hairstyling, echipa de management, toată lumea contribuie la realizarea videoclipului final și de efortul lor depinde adesea cât de sus va urca respectiva piesă în clasamente. 

Cu peste 10 videoclipuri filmate de la lansare și până acum, duo-ul Deepcentral oferă cu drag, pentru un fan, această experiență all-inclusive.

Vezi mai mult

Despre Partener

DeepCentral este un duo românesc format din George Călin (DJ) și Doru Todoruț (voce), doi pasionați de muzică dance house încă din copilărie.

Duo-ul a devenit cunoscut datorită melodiilor „Cry It Away”, „Russian Girl”, „In Love” sau „Music Makes Me Free”, care au avut un mare succes. După doi ani de existență, DeepCentral a semnat în 2008 cu casa de discuri Universal Music România și a scos două albume: „DeepCentral” și  „O Stea" (album care a câștigat în 2013 premiul Romanian Music Award Best Album).

De-a lungul timpului, formația a câștigat mai multe premii, printre care și Premiul special pentru cea mai difuzată piesă românească - melodia „In love” și a cunoscut faima internațională în toate țările în care a concertat.

Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group (UMG) este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România (www.umusic.ro), care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.