Întâlnește-o pe Alina Eremia în platoul Next Star

Întâlnește-o pe Alina Eremia în platoul Next Star

Întâlnește-o pe Alina Eremia în platoul Next Star
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
Sold out
600 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Pentru cei mai mici dintre fanii săi, artista Alina Eremia oferă "un bilet la clasa întâi" în culisele unui show TV de avengură. Cu o voce caldă și o prezență adorată de cei mici, Alina Eremia, unul dintre jurații emisiunii "Next Star" îi dă întâlnire micuțului tău chiar pe platoul de filmare, acolo unde se întâmplă toată magia. Această experiență îi dă șansa copilului să pășească dincolo de micul ecran și să simtă emoțiile unei experiențe live. De-a lungul întâlnirii, cel mic va avea ocazia de a vorbi cu Alina, va putea primi autograf și va lua contact cu o atmosferă cu totul specială.

Vezi mai mult

Despre Partener

Alina Eremia și-a început cariera copil fiind, când a reprezentat România la Eurovision Junior cu melodia „Turai” și a câștigat apoi numeroase premii la concursurile locale pentru copii. A devenit cunoscută publicului larg ca membră a formației Lala Band și pentru rolurile sale din serialul „Pariu cu viața” și telenovela „O nouă viață”. În toamna anului 2012 , Alina  a cucerit inimile a milioane de fani din întreaga țară ca artist solo cu piesa „With or without you”. În prezent, ea face parte din juriul emisiunii Next Star și este unul dintre artiștii de succes ai Universal Music România.

Parte a grupului Vivendi, Universal Music Group este unul dintre liderii industriei muzicale internaționale care a deschis în anul 2006 subsidiara Universal Music România (www.umusic.ro), care gestionează în prezent nume sonore din muzica autohtonă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.