Escape Room cu ADDA

Escape Room cu ADDA

Escape Room cu ADDA
Escape Room cu ADDA
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Viețile noastre sunt un cumul constant de stres. Lucrăm în fiecare zi ca să avem o viață mai bună și să creștem ca indivizi, respectați de societate. Dar uneori e bine să luăm o pauză de la muncă și griji ca să ne relaxăm. Iar alteori, cea mai bună soluție ca să creștem endorfinele e să trăim experiențe diferite, alături de oameni noi și interesanți. I wonder s-a gândit la tot.

Deși conceptul de „escape room” nu a apărut de mult în România, experiența de a evada din grijile cotidiene în ritmurile piesei „Îți Arăt Că Pot”, de la ADDA, promite a fi cel puțin provocatoare. Un escape room este un soi de cameră cu indicii de care trebuie să te folosești pentru a reuși să evadezi, fiecare fel de experiență având un fel de temă: filme, basme, desene animate etc. Cum crezi că o să te simți când ambițioasa ADDA va da tot ce are mai bun și îți va arăta cu siguranță că poate să evadeze mai repede decât tine? Nu crezi? Nu ai decât să o pui la încercare. 

Vezi mai mult

Despre Partener

ADDA este o cântăreață și compozitoare de muzică pop de succes, cunoscută pentru hituri precum “Îți arăt că pot”, “Nu plânge, Ana” sau “Lupii” care au, fiecare, în jur de 20 de milioane de vizualizări pe Youtube. Artista are, de asemenea, unul dintre cele mai de succes canale de artist, de pe Youtube, din România, cu peste 130 de milioane de vizualizări și 300.000 de subscriberi.

ADDA s-a făcut cunoscută cu piesa „Minți Murdare Făcute Praf”, care a fost urcată pe Youtube de un coleg, fără știința ei. Piesa a fost un real succes și a transformat-o în vedetă peste noapte. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, Adda a început să fie urmarită de mii de oameni in mediul online. Ulterior, piesa a fost refacută împreună cu Pacha Man și denumită “Loverboy”; astfel, devine coloana sonoră a filmului cu același nume.

A urmat primul ei single oficial, “Seara târziu”, unde a colaborat la compoziția piesei cu Marius Moga. Printre ceilalți artiști cu care Adda a avut featuring-uri se numără What’s Up, Liviu Teodorescu, CRBL, Shift sau Robert Toma.

Pe lângă viața profesională, ADDA a devenit mămică la sfârșitul lui 2016, iar acum se pregătește de lansarea unui nou abum. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.