Despre I wonder

Minune. Călătorie. Uimire. Toate la un loc și, în același timp, mai mult decât fiecare în parte.

Acesta este I wonder, un proiect născut din dorința de a aduce bucurie și, în același timp, de a ajuta. Creat în beneficiul Programului Ajută Copiii! al Fundației Ringier, I wonder strânge fonduri pentru copiii bolnavi fără posibilități financiare, prin comercializarea de experiențe cu vedete, obiecte rare cu autograf și surprize greu de realizat pe cont propriu.

În sprijinul copiilor și cu o mulțime de surprize concepute special pentru cei mici, la I wonder credem că fericirea se naște din gesturi simple și rămâne întipărită în suflet toată viața. La I wonder, surprizele bune fac bine.

Ce înseamnă un cadou bun?

Un cadou bun este cadoul care își emoționează destinatarul, este dovada că îți cunoști apropiații, le cunoști gusturile și visele.

Alternativă la cadourile clasice, I wonder este definiția surprizei desăvârșite, fiind prima platformă de surprize cu adevărat originale din România.

„Nu mă așteptam la așa ceva” va căpăta un cu totul alt sens în ziua când la ușa sărbătoritului va bate cântărețul preferat, dorind să-l plimbe pe aniversat până la un studio unde să se distreze îm-preună fredonând piesele favorite.

„Wow!” e de mii de ori mai lung în momentul în care actorul preferat te invită să experimentezi spectacolul din spatele scenei, printre vedete, costume, de partea cealaltă a cortinei.

„Nu-mi vine să cred!” n-a fost niciodată mai autentic.

De ce I wonder?

Surprizele se țin lanț când vine vorba de I wonder, pentru că nu este doar o platformă care-ți permite să oferi cea mai frumoasă experiență din viața unei persoane iubite - aceeași dedicare pe care o ai în alegerea cadoului perfect o au și vedetele care aleg să se implice pro-bono strângând bani pentru Programul Ajută Copiii!.

Cu fiecare vedetă implicată în surprizele I wonder se strâng mai multe fonduri pentru copiii bolnavi care au nevoie de ajutor. Practic, fiecare pachet achiziționat de pe iwonder.ro înseamnă o donație 100% către un copil care a uitat să zâmbească.

De aceea, cadourile bune fac bine. Bucuria celui pe care vrei să-l surprinzi cum nu și-a imaginat niciodată se transformă automat în bucurie și pentru alții. I wonder este primul curier de experiențe și cadouri speciale din România.

Echipa

Sub motto-ul ”No ordinary journey” se ascunde munca unei întregi echipe de colaboratori, oameni de bine și prieteni talentați, care orchestrează surprize senzaționale.

O echipă demnă de Superman și Wonder Woman. Orice „WOW!” sau „Nu-mi vine să cred” are la bază ore de muncă, programare și organizare.

Când pui la punct cea mai mare surpriză din viața cuiva nimic nu trebuie să fie întâmplător. Cu toții, cei care muncim pentru efectul final și tu, cel care iți dorești să faci o surpriză și să ajuți un copil, suntem complici într-o aventură fără egal.

Echipa noastră