Descoperă Move or Die

Descoperă Move or Die

Descoperă Move or Die
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
100 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

De la Those Awesome Guys vine jocul „Move or Die”, unde  adrenalina este la cote maxime -20 de secunde de mecanică în continuă schimbare și o mulțime de surprize. Acestea sunt cuvintele cheie care descriu perfect o rundă de Move or Die! Aici,  prietenia dintre 4 jucători va fi ruinată prin schimbarea regulilor în fiecare rundă. Provocați jucătorii online din întreaga lume și  sfidaţi regulile! Alegeți modurile de joc pe care doriți să le jucați dintr-o listă în continuă creștere. Distracţia capătă noi reguli cu fiacare rundă. Cât de rezistentă este prietenia voastră? Jocul a primit premiul pentru Best Multiplayer Award 2015 la Indie Prize Europe. 

Prin achizitia acestui pachet primesti instant un cod unic care iti va permite sa joci acest joc direct pe device-ul tău, din platforma Steam.

Vezi mai mult

Despre Partener

START 2 PLAY este un eveniment interactiv, bogat în experiențe pentru toate gusturile, organizat ca răspuns la creșterea exponențială a pieței de jucării din România, evaluată la aproximativ 160 de milioane de euro anual. Manifestația aduce zeci de branduri de jucării și jocuri de top și divertisment într-un weekend dedicat copiilor, adolescenților, părinților și tuturor celor în căutare de distracție. Cu premiere și lansări în exclusivitate, participanții pot descoperi și lua acasă jucăriile viitorului. Cu ocazia desfășurării primei sale ediții, I wonder te provoacă la noi experiențe! Bucură-te,  în premieră, de 3 jocuri extrem de palpitante. Descoperă, distrează-te și nu în ultimul rând, donează! Sumele colectate în urma vânzării celor 3 sesiuni de gaming ajung la copiii bolnavi de cancer de la Fundația Ringier.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.