Descoperă Door Kickers

Descoperă Door Kickers

Descoperă Door Kickers
Descoperă Door Kickers
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
100 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

De la KiIllhouse Games avem jocul „Door Kickers” - un joc de strategie în timp real, inovativ, care vă pune la dispoziție o echipă SWAT și vă permite să o conduceţi în timpul unei intervenții tactice. Analizați situația, planificați rutele pentru echipă, alegeți echipamentul, identificaţi puntele slabe! Coordonează-ţi soldații pentru a ajunge la camera în care victima este ţinută ostatic înainte ca răufăcătorii să apese pe trăgaci! Jocul a primit Premiul Best tactis of 2014. 

Prin achizitia acestui pachet primesti instant un cod unic care iti va permite sa joci acest joc direct pe device-ul tău, din platforma Steam.

Vezi mai mult

Despre Partener

START 2 PLAY este un eveniment interactiv, bogat în experiențe pentru toate gusturile, organizat ca răspuns la creșterea exponențială a pieței de jucării din România, evaluată la aproximativ 160 de milioane de euro anual. Manifestația aduce zeci de branduri de jucării și jocuri de top și divertisment într-un weekend dedicat copiilor, adolescenților, părinților și tuturor celor în căutare de distracție. Cu premiere și lansări în exclusivitate, participanții pot descoperi și lua acasă jucăriile viitorului. Cu ocazia desfășurării primei sale ediții, I wonder te provoacă la noi experiențe! Bucură-te,  în premieră, de 3 jocuri extrem de palpitante. Descoperă, distrează-te și nu în ultimul rând, donează! Sumele colectate în urma vânzării celor 3 sesiuni de gaming ajung la copiii bolnavi de cancer de la Fundația Ringier.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.