Descoperă Black the Fall

Descoperă Black the Fall

Descoperă Black the Fall
Descoperă Black the Fall
Descoperă Black the Fall
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
100 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Cei de la Sand Sailor Studios pun la bătaie o sesiune intensă de ”Black the Fall”. Pregătește-te pentru un adevărat thriller! După ani de muncă zilnică, un muncitor se hotărăște să evadeze din sistemul care îl ține captiv. Intuitiv și oportunist, el își construiește pas cu pas, de fapt, evadarea din comunism. Prin pasajele ascunse are de îndurat întunericul și suferința dezrădăcinării. Pe drum, se întâlnește cu cea mai surprinzătoare creatură, un robot abandonat. Vor putea ei să treacă de capcanele întâlnite pe drum și să scape împreună de lumea pustiită care îi înconjoară? 

Prin achizitia acestui pachet primesti instant un cod unic care iti va permite sa joci acest joc direct pe device-ul tău, din platforma Steam. 

Vezi mai mult

Despre Partener

START 2 PLAY este un eveniment interactiv, bogat în experiențe pentru toate gusturile, organizat ca răspuns la creșterea exponențială a pieței de jucării din România, evaluată la aproximativ 160 de milioane de euro anual. Manifestația aduce zeci de branduri de jucării și jocuri de top și divertisment într-un weekend dedicat copiilor, adolescenților, părinților și tuturor celor în căutare de distracție. Cu premiere și lansări în exclusivitate, participanții pot descoperi și lua acasă jucăriile viitorului. Cu ocazia desfășurării primei sale ediții, I wonder te provoacă la noi experiențe! Bucură-te,  în premieră, de 3 jocuri extrem de palpitante. Descoperă, distrează-te și nu în ultimul rând, donează! Sumele colectate în urma vânzării celor 3 sesiuni de gaming ajung la copiii bolnavi de cancer de la Fundația Ringier.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.