Delia Rus și Pink Elephant te ajută să ai prima ta piesă!

Delia Rus și Pink Elephant te ajută să ai prima ta piesă!

Delia Rus și Pink Elephant te ajută să ai prima ta piesă!
Delia Rus și Pink Elephant te ajută să ai prima ta piesă!
Delia Rus și Pink Elephant te ajută să ai prima ta piesă!
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.300 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Ești pasionat de muzică, dar nu ai încă încrederea și resursele potrivite pentru a-ți crea singur o piesă? Ai nevoie de ajutor pe rampa de lansare spre lumea muzicală? Crezi că ai ce-ți trebuie ca să devii un artist adevărat? Cu magia I wonder poți deveni tot ceea ce îți dorești. Visurile tale sunt la 2 click-uri distanță. 

Delia Rus, una dintre cele mai fresh nume de la Roton, și producătorii cunoscuți internațional de la Pink Elephant îți pot da aripi să zbori în lumea muzicii și să-ți îndeplinești dorința de-a deveni în viitor un artist consacrat. 

Poate fi mini-rampă de lansare sau doar o încercare de a testa ce se află în spatele meseriei de artist – oricum ar fi, I wonder îți propune o experiență unică. Vei putea descoperi câtă muncă, dar și câtă distracție se află în spatele unei piese și cât suflet trebuie să pună un artist în crearea unui hit. Toate acestea le poți avea în cadrul unei experiențe magice de la I wonder! Pachetul include o zi în studio cu Delia Rus și Pink Elephant, cu scopul de a înregistra o singură melodie.  

Vezi mai mult

Despre Partener

Delia Rus și-a descoperit talentul la vârsta de 7 ani, când, datorită personalității introvertite, și-a găsit un refugiu în muzică. A urmat în Galați cursuri de canto clasic la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin". Dorința ei de a deveni un artist consacrat a făcut-o să își depășească limitele și să lase timiditatea deoparte. Astfel, artista a lansat două piese, semnate de Roton. În prezent promovează noul single “Tatuaj pe inimă”. 

Pink Elephant este un duo format din producători talentați, care s-au cunoscut la un concert în urmă cu 13 ani și au simțit o conexiune puternică din care au materializat un proiect cu sound unic. Producătorii au semnat o serie de piese pentru artiști precum: Andreea Bălan, Eduard Maya, Bibi, Sonny Flame, Otilia și Mari Ferrari (Spinnin Records), dar și remix-uri apreciate de publicatii precum Billboard.com .

Duo-ul a decis să se lanseze cu o piesă proprie, “The Unicorns”, fiind inspirată dintr-un leitmotiv care, se pare, că i-a însoțit peste tot pe cei doi: unicornul.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.