Dansează cu Andreea Bălan

Dansează cu Andreea Bălan

Dansează cu Andreea Bălan
Dansează cu Andreea Bălan
Dansează cu Andreea Bălan
Dansează cu Andreea Bălan
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
900 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Strălucire și ritm: o experiență de dans alături de Andreea Bălan poate fi acel semn în urma căruia un fan poate decide să urmeze o carieră în lumea show-bizului –atât de molipsitoare sunt energia și pasiunea vedetei. Cariera ei a început acum 20 de ani în concursuri muzicale, însă de atunci ea s-a reinventat  de mai multe ori, devenind o artistă complexă. Spectacolele sale sunt mai mult decât interpretări: sunt coregrafii complexe, cu figuri acrobatice chiar. Oaspetele Andreei va pleca mai antrenat, dar și mult mai inspirat. Uneori întâlnirea cu un star este exact ce ne trebuie pentru a ne motiva în alegerile noastre!

Vezi mai mult

Despre Partener

Andreea Bălan a debutat foarte tânără în cariera sa de cântăreață pop dance. Ea s-a maturizat artistic odată cu lansarea în cariera solo, la începutul anilor 2000. De atunci a participat la mai multe ediții ale emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”, dintre care una în Mexic. De la Primul Campionat Mondial de dans, ea a adus în România medalia de argint, câștigată alături de partenerul său de dans și de coregraf. În martie 2018 a lansat –Tango în priviri.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.