Daniela Nane - curs privat de actorie pentru copii

Daniela Nane - curs privat de actorie pentru copii

Daniela Nane - curs privat de actorie pentru copii
Daniela Nane - curs privat de actorie pentru copii
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Când te uiți la cei mici, care-ți aduc zilnic zâmbetul pe buze, te gândești nu doar că sunt din cale-afară de simpatici, ci că au acel ceva, flerul specific unei viitoare vedete de cinema sau teatru. Fie că e modul în care comunică între ei sau cu ceilalți, sau că reușesc mereu să captiveze oamenii din jurul lor cu glume sau cu povestiri interesante, e clar că au o înclinație artistică puternică pentru a juca și a se juca. Dacă ai vrea ca prichindeii tăi să prindă mai mult curaj ca să se simtă mereu încrezători, să impresioneze prin exuberanță și prezență scenică, dar și prin memoria ieșită din comun, e timpul să-i trimiți la cursul de actorie susținut de Daniela Nane. Pachetul este destinat unui copil, unor doi buni prieteni sau unor frați.  Cursul se aseamănă cu un training de dezvoltare personală pentru cei mici. Astfel, modulul nu se rezumă la activitatea scenică propriu-zisă, ci include, între altele, exerciţii de dezvoltare a atenţiei, jocuri de coordonare a mişcării, de concentrare și de dezvoltare a memoriei, tehnici de respiraţie și improvizaţie. De-a lungul cursului de actorie, micuții sunt asistaţi să descopere singuri moduri de rezolvare a diferitelor situaţii de viaţă, învaţă să-şi susţină punctele de vedere în faţa unora cu pareri contrare și învaţă, prin joc, să se integreze într-un grup şi să lucreze în echipă, respectând şi susţinând individualitatea fiecăruia. La finalul cursurilor copiii vor fi învățat să își controleze mai bine emoțiile, gesturile și își vor fi dezvoltat creativitatea, imaginația, memoria și încrederea în sine. Așteaptă-te la reprezentații în sufragerie cel puțin de 2 ori pe săptămână de la micuții tăi carismatici!

Vezi mai mult

Despre Partener

Talentul, discreția și frumusețea au făcut din Daniela Nane una dintre cele mai nobile prezențe din cinematografia și teatrul autohtone. Fără să renunțe vreodată la cele două, actrița și-a lărgit domeniul de activitate în ultimii ani, dedicându-și o bună parte din timp lucrului cu copiii, despre care crede că ”face parte din misiunea mea personală, pentru că am o bucurie interioară specială când îi văd înflorind”.

Din 2012, Daniela organizează tabere all-inclusive pentru cei mici, în care sunt încurajate jocurile, curiozitatea și drumețiile, iar telefoanele și tabletele sunt permise doar excepțional. De asemenea, de trei ori pe săptămână predă, în București, cursuri de actorie pentru copii, prin care îi încurajează să îşi dezvolte expresivitatea şi dezinvoltura în relaţia cu ceilalţi, să-şi susţină punctele de vedere sau să exerseze încrederea în sine prin prezenţa pe scenă, în spectacole cu public.

În paralel, actrița continuă să joace în două piese la Teatrul Bulandra (“Omul cel bun din Seciuan” și “Conversatie dupa inmormantare”), în ”Visul unei nopți de vară”, la Teatrul Național din București, și, împreună cu pianista Ioana Maria Lupașcu, este protagonista unui spectacol de poezie si muzica, intitulat “Pianul cu poeme”. Pentru proiectul I wonder, Daniela Nane donează un curs de actorie privat pentru 2 frați și două experiențe tip backstage la una dintre piesele în care joacă.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.