Cumpără o urare de împăcare de la Cris Cab

Cumpără o urare de împăcare de la Cris Cab

Cumpără o urare de împăcare de la Cris Cab
Cumpără o urare de împăcare de la Cris Cab
Cumpără o urare de împăcare de la Cris Cab
Cumpără o urare de împăcare de la Cris Cab
Cumpără o urare de împăcare de la Cris Cab
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
400 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

”Liar, liar” – este un refren ultra cunoscut, fredonat la toate posturile de muzică de către Cris Cab. Cris Cab este un cântăreț cunoscut pentru piesele sale de dragoste. Fiind o fire atât de romantică, I wonder s-a gândit că este în măsură să creeze pentru tine un mesaj unic de împăcare cu iubita ta. Dacă ai supărat-o în vreun fel în ultima vreme și nu știi cum să o faci să te ierte, te ajută Cris Cab cu sfaturi de împăcare. Artistul a înregistrat un mesaj special pentru tine în care-ți spune cum ar trebui să te porți cu femeia visurilor tale. Mai exact, să îi cumperi flori și să o răsfeți tot timpul. Arată-i mesajul acesta iubitei tale, de la artistul ei preferat, și sigur o să te primească înapoi cu brațele deschise! Mesajul este unicat. Prin achiziția sa, I wonder te asigură că ești singurul beneficiar care se va bucura de el. Cris Cab s-a născut în 1993, în Miami cu numele de Cristian Cabrerizo. În copilărie, majoritatea vacanțelor sale au fost în Bahamas, de unde și influențele sale reggae. La 14 ani tatăl său i-a cumpărat timp de înregistrare în studio, ca să își poată înregistra piesele. Una dintre piese i-a atras atenția lui Pharrell Williams, care este în prezent mentorul interpretului. Cris Cab a cântat în deschidere pentru artiști mari precum: Matisyahu, O.A.R. și Gym Class Heroes. În 2012, a scos primul album sub formă de mixtape, “Echo Boom”, unde și-au lăsat amprenta nume precum: Williams, Wyclef Jean, Shaggy, and Big Sean. Un an mai târziu primul său single, “Liar, Liar” a cunoscut un succes mondial, având în prezent peste 56 de milioane de vizualizări pe canalul de Youtube. În prezent lucrează la piese noi, în studio, cu Pharrell.

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.