Cum funcționează I wonder

Cum funcționează I wonder

Pentru că punem atâta preț pe personalizare și unicitate, funcționăm după reguli atipice și, față de cele mai multe magazine online, punem mult accent pe interacțiunea directă cu clientul nostru. 

1. După ce ai plasat comanda, vei fi contactat în maximum 4 ore și vom stabili împreună orice detalii consideri importante cu privire la experiența dorită.
2. Contactăm vedetele implicate și căutăm împreună un numitor program în programul vostru. În cel mult 48 de ore, îți vom da un răspuns final. 
3. După confirmare, încheiem un contract în baza căruia se va realiza plata experienței. Plata se va face numai după confirmarea experienței.
4. Facem tot ce ne stă în putere ca să ne asigurăm că tu (sau cineva drag ție) te vei bucura de o experiență personalizată ca la carte. 
5. Banii virați sunt distribuiți către cei trei copii susținuți prin acest proiect, Andrei, Teo și Mădălin.

Dacă ai achiziționat o experiență: după ce ai completat formularul și ai finalizat comanda, vei fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant I wonder, care îți va explica pașii următori. Dacă experiența implică o vedetă, este foarte important să știi că întâlnirea va avea loc la o dată la care atât tu, cât și vedeta, sunteți disponibili. Ne asumăm să îți dăm un răspuns final în maximum 48 de ore de când ai plasat comanda. În tot acest timp, experiența va fi rezervată pentru tine pe site, însă plata o vei efectua doar în momentul în care experiența este confirmată. Pentru că sunt implicate persoane publice, plata se va face în baza unui contract, necesar pentru a garanta părților implicate că totul se desfășoară în siguranță. 

Dacă ai achiționat un produs, îți vom trimite produsul prin curier la adresa indicată în formularul de comandă. Foarte important: pentru că vindem exclusiv produse unicat sau în serie foarte limitată, în cazul I wonder nu se aplică politica de retur cu care ești, probabil, obișnuit de la restul magazinelor online. Prin urmare, în momentul livrării, curierul îți va înmâna un proces verbal de predare-primire prin care vei certifica (sau nu) că produsul este conform așteptărilor tale.