City tour cu byron

City tour cu byron

City tour cu byron
City tour cu byron
City tour cu byron
City tour cu byron
City tour cu byron
City tour cu byron
City tour cu byron
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

O ocazie minunată de a păși în universul unei trupe, prin intermediul fotografiei și al muzicii: participă alături de  băieții de la byron la o ședință foto neconvențională și descoperă o altă față a Bucureștiului, așa cum este văzut de ei în videoclipul „City on fire”. Băieții de la byron au o sensibilitate aparte pentru București, iar asta se vede din acest videoclip special (regia Barna Nemethi), ca un film : frumusețe și tandrețe alături de banal, trist și vulgar, un oraș al contrastelor în care detaliile mai puțin plăcute de pe străzi fac parte din poezia lui.  „Îl iubim, este plin de micro-universuri care se mai ciocnesc din când în când, iar unul dintre ele este și al nostru”, spune Dan Byron, solistul și compozitorul trupei, despre oraș. În plimbarea voastră, un fotograf vă va ajuta să reconstituiți atmosfera din clip, bucurându-te, în plus, de poveștile băieților din trupă. O experiență pentru fanii byron, pentru pasionații de fotografie și film în egală măsură!

Vezi mai mult

Despre Partener

Trupa byron cântă de 12 ani, au lansat 6 albume de studio și trei DVD-uri live și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România –„Rămâi cu mine”. Piesele respective se regăsesc pe albumul „Melancolic”. Soundul lor rock, unic în România, este cameleonic și evoluează mereu. Cu ocazia împlinirii a 11 ani, trupa bucureșteană byron a lansat un videoclip monocrom spectaculos, pentru piesa „City on Fire” (de pe albumul „Eternal Return”, înregistrat la Dublin și masterizat la Londra). Videoclipul a fost produs de studioul deFilm. Byron sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari, în fața a mii de spectatori cât și pe scene mici, pentru câțiva oameni, și au filmat un concert chiar în Salina Turda (la 100 de metri adâncime).

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.