Mazilique - cină "Istanbul vibe"

Mazilique - cină "Istanbul vibe"

Mazilique - cină "Istanbul vibe"
Mazilique - cină "Istanbul vibe"
Mazilique - cină "Istanbul vibe"
Mazilique - cină "Istanbul vibe"
No Ordinary Experience Bucuresti Disponibil
1.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Dacă desenăm o hartă culinară cu ochii minții, preparatele turcești sunt, cu siguranță, la rang de cinste.  Pentru cineva care visează la Bosfor cu ochii deschiși, Cristina Mazilu este arhitectul-ș(ch)ef al unei experiențe demne de un Check in gourmet în toată regula – o cina în atelierul său, Mazilique Studio, pentru două persoane, în care preparatele bucătăriei orientale vor fi reinterpretate plecând de la topul plăcerilor tale gastronomice. Te-ai fi gândit la o masa în care rodia poate fi declinată în fel și chip pentru persoana iubita? Sau în care sandvișul de pește celebru în tot Istanbulul poate primi rangul de fel principal? Nici noi. Însă la I wonder, totul este posibil. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Cristina Mazilu este food writer și blogger la Mazilique.ro, unul dintre cele mai influente bloguri de cooking și lifestyle din zona .ro. Timp de 6 ani a fost redactor șef și publisher la revista BBC Good Food Romania, iar din 2016 a început o aventură antreprenorială odată cu lansarea Mazilique Studio - Open Kitchen. Acesta este atât o bucătarie de teste, cât și un spațiu care găzduiește ateliere, evenimente, dinner parties, sedințe foto sau lansări de produse. Cristina experimentează, testează și prezintă cu entuziasm opiniile sale despre cele mai noi tendințe din domenii precum cooking, travel & lifestyle. Pasiunea pentru munca ei și stilul degajat a atras cititorii care o urmăresc cu regularitate, Mazilique.ro fiind citit zilnic de mii de oameni. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.