Cină alături de Ruby

Cină alături de Ruby

Cină alături de Ruby
Cină alături de Ruby

Etichete: cină

No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
1.500 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

„Bună, ce mai zici?” Vrei să adaugi „Condimente” în viața copilului tău? Normal că da, el e inima și sufletul. Nu poți să ”stingi lumina” dorințelor lui și nici să-i spui să ”nu pună la suflet”. Trebuie să îi faci pe plac. Deja știi că micuțul tău e fan Ruby și dacă nu îi faci pe plac, face precum mitraliera “Ratatatat”. Așa că ne-am gândit să dăm sfoară în “Toată țara” că punem la bătaie o cină cu Ruby pentru băiatul sau fetița ta.  Dacă puiul tău, fan Ruby, are nevoie de “Condimente”, atunci poate să împartă o cină cu idolul său, ca între “Două Suflete”.

Experiența aceasta nu e deloc “De la Distanță”, ci Ruby va lua cina cu fanul ei numărul 1, la un restaurant ales pe sprânceană, unde vor discuta despre vise, aspirații, poate chiar și despre ce a determinat-o să aleagă muzica drept drum în viață și să îți inspire micul Rubyn să devină o persoană mai bună, mai ambițioasă. În plus, puiul tău îți va mulțumi pentru că i-ai îndeplinit visul, mai ales pe stomacul plin.

Așadar pachetul este ocazia perfectă pentru copilul tău să își vadă visul cu ochii, printr-o lentilă colorată în tatuaje și zâmbete armonioase.

Vezi mai mult

Despre Partener

Ruby a ajuns în lumina reflectoarelor acum 4 ani, cu piesa ”Stinge lumina”, însă era cunoscută în lumea celebrităților din vremea când lucra ca redactor la revistele pentru adolescenți Bravo și Bravo Girl. Ulterior, a participat ca stilist la o emisiune de la Kanal D și, în paralel, a început să înregistreze câteva piese în engleză. Abia când a scos primul single în română, în 2012, a ajuns în fruntea clasamentelor de la noi, performanță pe care a repetat-o mai cu toate hiturile lansate între timp.

A ajuns de la numele Ana Claudia Grigore la Ruby lăsându-se inspirată de o celebră piesă a celor de la Kaiser Chiefs și este cunoscută nu numai pentru vocea bună, cât și pentru atitudinea dezinvoltă și numărul mare de tatuaje.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.