Chitara Fericirii

Chitara Fericirii

Chitara Fericirii
Chitara Fericirii
Chitara Fericirii
Chitara Fericirii
Chitara Fericirii
Chitara Fericirii
Chitara Fericirii
No Ordinary Fan Experience Bucuresti Disponibil
2.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

În luna octombrie 2017 , I wonder, singurul magazin de surprize cu scop caritabil din România, a devenit avanpost Radio Guerrilla, o onoare și o bucurie în același timp. O serie de trupe românești din zona alternativă, sportivi sau actori urmează să povestească on air despre ce a însemnat pentru ei să devină supereroi pentru copiii bolnavi de cancer susținuți de Fundația Ringier. Totul era perfect, doar că ne mai lipsea ceva, vorba unui cântec  - un totem al acestei energii extraordinare care se degajă la fiecare întâlnire din mansarda Guerrilla, o amuletă care să strângă pentru totdeauna amintirile acestor momente în care arta și binele converg spre ce e mai frumos – dorința de ajuta, de a aduce lumină în noaptea lungă a deznădejdii. În cadrul campaniei însă, cu ajutorul minunaților oameni de la Senia  Music, am primit ceea ce ne lipsea – o chitară, o frumoasă și perfect acordată chitară, care și-a început drumul de a strânge autografe celebre cu trupa The Mono Jacks. I-au urmat apoi Robin and The Backstabbers, Implant Pentru Refuz, Grimus și mulți, mulți alții. Ea este Chitara Fericirii și a avut super-misiunea de a strânge pe suprafața ei strălucitoare semnăturile unor oameni minunați. Dăruiește fericire! Dăruiește cadouri I wonder!

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.