CD Dua Lipa cu autograf

CD Dua Lipa cu autograf

CD Dua Lipa cu autograf
CD Dua Lipa cu autograf
CD Dua Lipa cu autograf
CD Dua Lipa cu autograf
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
Sold out
150 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Vocea puternică şi timbrul special fac din Dua Lipa un artist inconfundabil pe scena pop internațională. Deși a crescut la Londra, într-o familie de artiști – tatăl său, Dukagjin Lipa a fost un adevărat star rock - orginile cântăreței încep în Kosovo. A tatonat lumea muzicii cu cover-uri celebre după Rihanna sau Christina Aguilera, după care piesele sale au devenit hit-uri una după cealaltă . Piese ca „New Love”, „Be the One”, „Last Dance”, „Hotter than Hell” sau „Blow Your Mind (Mwah)” sunt fredonate și aclamate de fanii din întreaga lume. Acest obiect a fost donat de artistă în sprijinul cauzei reprezentate de I wonder – copiii grav bolnavi de la Fundația Ringier. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Una dintre primele case de discuri din România, Roton (www.roton.ro) a împlinit anul acesta 22 de ani. Dacă la început cartierul general era în Iași, acum compania are birouri în patru mari orașe și, de patru ani, este reprezentantul Warner Music Group în România, contract prin care artiștii Roton pot fi promovați în toate piețele în care activează Warner. 

Mai toate marile nume de acum au trecut la un moment dat prin mâinile celor de la Roton, fie că e vorba de Iris, Holograf, Marius Moga sau Smiley. Astăzi în portofoliul Roton se regăsesc zeci de tineri artiști, cărora li se adaugă nume cu vechime, majoritatea din zona pop-dance: Accent, Andreea Balan, Connect-R,  Alexandra Ungureanu, Anda Adam sau Mihail. 

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.