Cauza I wonder

Cauza I wonder

Toate fondurile generate de I wonder sunt investite în eforturile de vindecare a copiilor care au nevoie urgentă de sprijin. 

Zi de zi, contravaloarea surprizelor va merge către alt caz din programul Ajută Copiii!, în funcție de gravitatea afecțiunii și de urgența intervențiilor necesare.

Până de curând atenția noastră se concentra asupra  a trei copii incluși în programul Ajută Copiii! al Fundației Ringier: Andrei Constantinescu, Teo Șerbănescu și Mădălin Andrei Ștefan. Aici venim cu vești bune: starea de sănătate a celor trei micuți supereroi este stabilă momentan. I wonder îi susține în continuare, în drumul lor spre o viață normală și lipsită de durere. 

Despre Ajută Copiii! 

La momentul lansării, în urmă cu patru ani, programul Ajută Copiii! a fost conceput ca un demers simplu si direct: familia se adresa publicațiilor Ringier cu rugămintea de a publica povestea unui copil atins de boală, în speranța de a găsi sprijin material. Poate ne-ar fi scris chiar ei, micii pacienți, dar majoritatea sunt la vârsta la care nu au învățat încă misterele alfabetului.

În 2016, Ajută Copiii! a devenit programul central al Fundației Ringier, iar din 1 iunie 2012, de la publicarea poveștii lui Ștefănuț Apostol, un băiețel care nu își permitea să ajungă la un spital din Germania, ne mândrim că am reușit să readucem speranța pentru 170 de copii suferinzi de patologii cumplite.

De 170 de ori am plâns de fericire, de 170 de ori am închis, cu mare satisfacție, campanii de strângere de fonduri, de 170 de ori ne-am anunțat donatorii că efortul lor financiar a fost tradus în clipe prețioase de viață.

Numai și numai datorită lor, a susținătorilor noștri, oameni de bine sau companii, am reușit să strângem până acum peste 1,5 milioane de euro, investiți până la ultimul ban în tratamente sau intervenții costisitoare și, din fericire, salvatoare.

Începând cu 2016, eforturile de strângere de fonduri ale Fundației Ringier sunt completate de proiectul I wonder. 

Prin I wonder, fiecare om care face un cadou poate duce bucuria mai departe, transformând gestul său într-o donație. Un dar care dăruiește la rândul său, o fericire care crește atunci când este împărtășită.