Cauza I wonder

Cauza I wonder

Toate fondurile generate de I wonder vor fi investite în eforturile de vindecare a trei copii care au nevoie urgentă de sprijin: Andrei Constantinescu, Teo Șerbănescu și Mădălin Andrei Ștefan.

Odată ce vom strânge suma necesară pentru vindecarea vreunuia dintre cei trei micuți, contravaloarea surprizelor va merge către alt caz din programul Ajută Copiii!, în funcție de gravitatea afecțiunii și de urgența intervențiilor necesare.

Andrei, Teo și Mădălin sunt susținuți de Fundația Ringier, prin programul Ajută Copiii.

La momentul lansării, în urmă cu patru ani, programul Ajută Copiii! a fost conceput ca un demers simplu si direct: părinți sau bunici se adresau publicațiilor Ringier cu rugămintea de a publica povestea unui copil atins de boală, în speranța de a sensibiliza cititorii. Poate ne-ar fi scris chiar ei, micii pacienți, dar majoritatea sunt la vârsta la care nu au învățat încă misterele alfabetului.

În 2016, Ajută Copiii! a devenit programul central al Fundației Ringier, iar din 1 iunie 2012, când am publicat povestea unui puști care nu își permitea să ajungă la un spital din Germania, Ștefănuț Apostol, ne mândrim că am reușit să readucem speranța pentru 170 de copii suferinzi de patologii cumplite.

De 170 de ori am plâns de fericire, de 170 de ori am închis, cu mare satisfacție, campanii de strângere de fonduri, de 170 de ori ne-am anunțat donatorii că efortul lor financiar a fost tradus în clipe prețioase de viață.

Numai și numai datorită lor, a susținătorilor noștri, oameni de bine sau companii, am reușit să strângem până acum peste 1,5 milioane de euro, investiți până la ultimul ban în tratamente sau intervenții costisitoare și, din fericire, salvatoare.

Începând cu 2016, eforturile noastre de strângere de fonduri sunt completate de proiectul I Wonder.