CARLA'S DREAMS

Pentru I wonder, colaborarea cu Carla’s Dreams (www.carlasdreams.com) este cu totul specială. În primul rând, pentru că au acceptat cu inima deschisă să pună la cale prima surpriză din portofoliul nostru și au găsit timp și energie pentru a transforma aniversarea unei fetițe într-o zi pe care nu o va uita niciodată.

Apoi, pentru că pornim la drum cu cea mai populară formație din România. Lansați în România relativ recent, în 2013 (cu piesa ”Pohui”, împreună cu Inna), băieții de la Carla’s Dreams au ajuns ca, nici trei ani mai târziu, să ia crema premiilor muzicale autohtone: la gala Media Music Awards, din septembrie 2016, formația a ieșit câștigătoare la nu mai puțin de 7 categorii, printre care Cel mai bun grup, Cel mai dorit artist, Cel mai bun cântec.

Au cel mai vizionat video de pe YouTube în România, “Cum ne noi”, (în colaborare cu Delia, peste 50 de milioane de vizualizări), au compus, tot pentru Delia, piesa ”Da, mamă”, aflată, la rândul său, în topul celor mai apreciate clipuri, cu peste 36 de milioane de vizualizări, au fiecare concert sold out.

Și totuși, pe site-ul lor de prezentare, cei patru băieți se recomandă ca ”un grup de tineri din Republica Moldova care încearcă modest să facă ceva muzică. Singurele lucruri relevante pentru noi sunt relațiile pe care le-am creat cu ascultătorii noștri, capacitatea de a rămâne cu mâinile dezlegate și gândirea liberă în ceea ce facem.”

Ce facem împreună