Calendar magnetic Wonder Woman

Calendar magnetic Wonder Woman

Calendar magnetic Wonder Woman
Calendar magnetic Wonder Woman
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
600 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Fiecare zi poate fi plină de minuni pentru o fată sau o femeie dragă ție cu acest calendar care-i amintește că este o Wonder Woman și totul stă în puterea ei. Calendarul este o ediție limitată scoasă de DC Comics, iar desenul reprezintă clasicul personaj Wonder Woman din benzile desenate cu același nume, o supereroină justițiară. Un vintage original, obiectul este unicat pe piața românească și nu-l vei găsi decât la noi. Prima minune este că el va ajuta în mod direct copiii bolnavi, cu fondurile strânse din vânzarea lui. Ca detaliu, la I wonder, toate vedetele partenere în experiențele intră în liga prezidată de Wonder Woman!

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.