Șerban Copoț la ziua ta de naștere

Șerban Copoț la ziua ta de naștere

Notice: Undefined variable: images in /var/www/html/catalog/view/theme/iwonder-sixteen/template/product/product.tpl on line 24
No Ordinary Birthday Bucuresti Pre-comanda
2.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Considerat tăticul perfect, Șerban Copoț vrea să aducă bucurie și în viața altor copii - pe de o parte, unui fan junior, pe de alta, micuților sprijiniți de Fundația Ringier prin proiectul I wonder. 

Astfel, Șerban va face o supriză unui puști venind la ziua lui de naștere pregătit cu voie bună, jocuri și, desigur, tort. Și nimeni nu are cum să pună la îndoială capacitatea lui de a face atmosferă la orice petrecere, după prestațiile din ultimii ani de la emisiunile iUmor și Te cunosc de undeva, unde a filmat scenele memorabile în care îi imita pe Smiley, Puya, Anda Călugareanu sau Corina Chiriac.

I wonder poate realiza o aniversare pe care micul fan al lui Șerban nu o va uita niciodată, cu toate detaliile ce țin de o experiență personalizată. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Șerban Copoț (www.serbancopot.ro), liderul trupei care a adus break dance-ul în România, idolul atâtor fete din anii ’90 a devenit unul dintre militanții pro-vaccinare și imunizare de la noi, interesat mai degrabă de ultimele trenduri din parenting decât de clasamentele muzicale. Cei care îi cunosc povestea știu însă că Șerban Copoț știe să se reinventeze cum puțini dintre noi am avea curajul.

 Când era mic, a ajuns vice-campion judetean la lupte libere. Pe la 10 ani s-a apucat de yachting și a ajuns medaliat de argint la Campionatul National din 1996. Firesc, a urmat un liceul de marină, după care, surpriză, a ajuns licențiat în filologie, apoi masterand în drept.  Între timp, devenise deja faimos ca Hienă, vocalul trupei Animal X, definit de Șerban ca ”un vis din adolescență devenit realitate, transformat pentru o bună perioadă de timp într-un stil de viață”.

După opt albume și premii pe la mai toate festivalurile românești de muzică, Animal X a sărbătorit, în 2014, 15 ani de existență. În paralel, însă, de 10 ani, Șerban este implicat cu toate forțele în mediul non-guvernamental, cu precădere în problemele de mediu, fiind numit în ultimii ani Ambasador al Comisiei Europene în lupta cu Schimbările Climatice și Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.