Simona Halep - costum tenis semnat

Simona Halep - costum tenis semnat

Simona Halep - costum tenis semnat
Simona Halep - costum tenis semnat
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
4.000 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Simona Halep oferă pentru I wonder costumul Adidas pe care l-a purtat în prima parte a anului 2016, la turnee precum Madrid și Miami. Echipamentul este nou, compus din bustieră și fustă, și poartă semnătura sportivei pe ambele piese vestimentare. Mărimea costumului semnat de Simona Halep este S - detaliu probabil irelevant, căci este puțin probabil ca persoana care intră în posesia sa să îl poarte vreodată pe terenul de tenis. Mai degrabă va deveni un obiect de colecție ce îi va aminti proprietarului, și peste zeci de ani de acum încolo, de performanțele celei mai de succes jucătoare române de tenis. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Simona Halep este cea mai bine clasată jucătoare română de tenis din istorie. A intrat acum aproape trei ani în top 10 WTA, timp în care a câștigat doisprezece turnee, cele mai importante fiind titlurile de la Indian Wells și Madrid. Considerată cea mai populară jucătoare din circuitul feminin, Simona se implică adesea în cauze caritabile. Anul acesta, a intrat în top 25 al câștigurilor din tenis din toate timpurile, depășind pragul de 12,5 milioane de dolari câștigați în carieră. Este pasionată de mașini, muzică și, culmea, handbal.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.