Simona Halep - album Scorpions semnat

Simona Halep - album Scorpions semnat

Simona Halep - album Scorpions semnat
Simona Halep - album Scorpions semnat
Simona Halep - album Scorpions semnat
No Ordinary Present Bucuresti Disponibil
Sold out
300 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Aveți deja minge, tricou și selfie cu semnătura Simonei Halep? Ei bine, ce cu siguranță nu aveți este un album Scorpions semnat de cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. I-am cerut Simonei să personalizeze și câteva obiecte legate mai puțin de viața de pe teren, cât mai degrabă de preocupările din afara tenisului. Știam că ascultă Scorpions dintr-un interviu acordat la ediția din 2015 a turneului de la Connecticut, din care am mai aflat că preferă ciocolata vaniliei, mersul la cinematograf vizionării filmelor pe calculator și că îi plac mai mult câinii decât pisicile. Cum un cățeluș era mai greu de semnat, ne-am rezumat la un album Scorpions și la o machetă a uneia dintre mașinile pe care le are în garaj. 

Vezi mai mult

Despre Partener

Simona Halep este cea mai bine clasată jucătoare română de tenis din istorie. A intrat acum aproape trei ani în top 10 WTA, timp în care a câștigat doisprezece turnee, cele mai importante fiind titlurile de la Indian Wells și Madrid. Considerată cea mai populară jucătoare din circuitul feminin, Simona se implică adesea în cauze caritabile. Anul acesta, a intrat în top 25 al câștigurilor din tenis din toate timpurile, depășind pragul de 12,5 milioane de dolari câștigați în carieră. Este pasionată de mașini, muzică și, culmea, handbal.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.