Iv cel Naiv - cadou în versuri

Iv cel Naiv - cadou în versuri

Iv cel Naiv - cadou în versuri
Iv cel Naiv - cadou în versuri
Iv cel Naiv - cadou în versuri

Etichete: poezie

No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
Sold out
400 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Când a fost ultima oară când ai trimis un bilet de mulțumire? Sau unul de dragoste? În versuri? Câteva cuvinte potrivite care să puncteze în cel mai personal mod cu putință faptul că cineva îți este drag? Iv cel Naiv, autorul volumelor ”Versez” și ”Uibesc”, te ajută să îndulcești inimi, punându-și talentul la dispoziția ta preț de două strofe. Nu-ți va rămâne decât să le reciți!

Vezi mai mult

Despre Partener

Iv cel Naiv (www.ivcelnaiv.ro) este un cunoscut, dar anonim, poet fictiv care a început prin a-i scrie iubitei sale mailuri, sms-uri și bilete de iubire. Ea le-a păstrat și le mai recitea din când în când, până când i-a venit ideea că ar trebui să le împartă cu oamenii iubitori de poezie. Așadar, în decembrie 2009 a apărut ivcelnaiv.ro, care s-a dezvoltat de la 8 vizitatori pe zi la zeci de mii de vizualizări pe lună. Iv cel Naiv este autorul a mai multor cărți, printre care „Versez”,„Uibesc” , „16 poezii de iubire pe care mi le-aș fi scris mie dacă aș fi fost tu” și ”Nesfârșesc”.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.