Chris Noth - cămașă albă semnată

Chris Noth - cămașă albă semnată

Chris Noth - cămașă albă semnată
Chris Noth - cămașă albă semnată
Chris Noth - cămașă albă semnată
Chris Noth - cămașă albă semnată
Chris Noth - cămașă albă semnată
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
300 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

În ciuda eforturilor sale, Chris Noth rămâne pentru o bună parte din publicul feminin sinonimul șarmului masculin întruchipat de Mr. Big, personajul emblematic din Sex&City. Iar pentru orice iubitoare a seriei, un item semnat de actor va fi cadoul la care a visat tot timpul. Acest pachet îți oferă ocazia să faci cuiva o mare bucurie – o camașă albă, mărimea M, semnată personal chiar de către Chris. 

Chris Noth este un actor american născut în anul 1961. Este cunoscut pentru rolurile sale din seriale precum detectivul Mike Logan din „Lege și ordine” (Law and Order), Mr. Big din „Totul despre sex” (Sex and the city) și guvernatorul Peter Florrick din „Soția perfectă” (The Good Wife). Pentru ambele roluri din ultimele două seriale menționate, actorul a fost nominalizat la Globurile de Aur. În afară de televiziune, acesta s-a bucurat de succes și în teatru, performând în diferite piese de pe Broadway, cum ar fi  „The Best Man", alături de care a jucat cu Charles Durning și Michael Learned.

Vezi mai mult

Despre Partener

Toate cadourile din oferta I wonder sunt unicat sau realizate în serie foarte limitată, o bună parte dintre ele fiind oferite de sportivii sau artiștii din portofoliul I wonder. Există, totuși, în oferta noastră produse care nu au fost donate de vedetele care le semnează, din motive obiective – nu le mai aveau în posesie, nu se mai găsesc pe piață etc. - fiind achiziționate de noi din diverse magazine din țară sau din afară. Ulterior, toate obiectele au fost personalizate cu autografe sau dedicații în scris, oferite cu mare generozitate de persoanele publice ce s-au alăturat proiectului I wonder.
Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.