Mesaj din brioșe Cupcake Philosophy

Mesaj din brioșe Cupcake Philosophy

Mesaj din brioșe Cupcake Philosophy
Mesaj din brioșe Cupcake Philosophy
Mesaj din brioșe Cupcake Philosophy
Mesaj din brioșe Cupcake Philosophy
No Ordinary Birthday Bucuresti Disponibil
340 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Fie că vrei să faci o declarație („Vrei să te căsătorești cu mine?”), să-ți ceri iertare („Îmi pare rău”) sau să le folosești la o zi de naștere („La mulți ani”), brioșele de la Cupcake Philosophy pot fi adaptate după cele mai trăsnite cerințe. Fiecare brioșă poate purta o literă sau un cuvânt, care apoi împreună vor forma propoziții care sunt greu de spus în persoană sau pe care poate nu ai curajul să le exprimi (pachetul include un număr de maxim 20 de brioșe cu mesaj). În plus, toată lumea știe că nu ai nevoie de un motiv ca să aduci zâmbete pe buzele persoanelor dragi. Ce alt mod mai frumos există de a spune ce ai în gând decât cu ajutorul unor brioșe delicioase?

Vezi mai mult

Despre Partener

Cupcake Philosophy (www.cupcakephilosophy.ro) este o afacere de familie adusă la viață de Ioana, partea creativă, care este responsabilă de magia din bucătărie, și Andrei, cel cu simțul practic, care a transformat visul soției lui într-un lucru tangibil, de care se poate bucura toată lumea. Cel mai important degustător al Ioanei este Patrick, fiul său, care îi jurizează toate rețetele, înainte ca acestea să plece mai departe. De aceea, produsele Cupcake Philosophy pot fi consumate și de către copii. Brioșele pot fi comandate online și personalizate după viziunea fiecăruia, fiind potrivite pentru diverse evenimente, cadouri sau ocazii speciale.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.