Steaua Baschet - urare video

Steaua Baschet - urare video

Steaua Baschet - urare video
No Ordinary Greetings Bucuresti Disponibil
600 Lei

Nu ai găsit ce îți dorești? Vrei mai multe detalii? Spune-ne prin mail sau la telefon și în cel mai scurt timp revenim cu un răspuns. Ne găsești la

0729.729.255 / 0729.729.209 / 021.209.33.95

Despre Experiență

Una dintre cele mai simpatizate echipe de baschet din România pregătește pentru un fan o surpriză ”de la distanță”, însă cât se poate de personalizată. Astfel, mesajul video de pregătit de cinci jucători va fi formulat în funcție de informațiile primite de la părinții sau prietenii sărbătoritului, de hobby-urile (altele decât, desigur, baschetul) și urările pe care aceștia vor să i le transmită. Fie că vrei să îi spui la mulți ani, vrei să-I împlinești un vis sau vrei să primească o încurajare înaintea unei competiții sportive importante, urarea băieților este un cadou original și special pentru orice pasionat al baschetului.

Vezi mai mult

Despre Partener

Clubul Steaua CSM Eximbank București (www.steauabaschet.ro) este unul dintre cele mai titrate din baschetul românesc, având la activ 21 de titluri naționale la seniori, 2 Cupe ale României precum și o serie de alte performanțe în competițiile balcanice și cele dedicate echipelor militare.

Succesul echipei de baschet s-a făcut remarcat și peste hotare, echipa adunând nu mai puțin de 28 de participări în Cupele Europene, și prezențe ale jucătorilor steliști la șase turnee finale ale Campionatelor Europene și la două ediții ale Universiadelor de Vară.

Colaborarea I wonder – Steaua CSM se dovedește fructuoasă, fiind un beneficiu să ai alături un partener care-și propune să fie clubul cu cel mai mare succes din baschetul românesc. Împreună cu jucătorii de la CSM ne propunem să înscriem doar experiențe de 3 puncte. Fără panou.

Vezi mai mult
Toate fondurile generate de I wonder sunt destinate
Fundației Ringier - Programul Ajută Copiii!
Vedetele implicate în proiect colaborează pro-bono.